Bent u actief in de landbouwsector en wenst u een metalen onderdeel of machine te laten bewerken? Of heeft u zelf een concept bedacht dat u graag tot uiting wilt brengen? Bij Vanderscheuren nv hebben we al meer dan 65 jaar ervaring in metaalwerk en ontzorgen we agrarische kmo’s en grote ondernemingen in België, Nederland, Luxemburg en Noord-Frankrijk. U kunt bij ons terecht voor CNC-draaien, CNC-frezen, plaatbewerking, manueel laswerk, robotlaswerk, hydraulische cilinders op maat, assemblage en oppervlaktebehandeling van halffabricaten of eindproducten, als enkelstuk of per serie.

Landbouw

Het metaalwerk dat we voor u uitvoeren

Metaalbewerkingstechnieken

Een overzicht van onze metaalbewerkingstechnieken en de bijhorende afmetingen:

CNC-draaien

 • diameters van 4 tot 800 mm
 • lengtes tot 1400 mm

CNC-frezen

 • lengtes van 10 tot 6000 mm
 • breedtes van 10 tot 800 mm
 • hoogtes van 5 tot 600 mm

Robotlaswerk

 • lengtes tot 4900 mm
 • breedtes tot 800 mm
 • hoogtes tot 700 mm

Lasersnijden

 • oppervlaktes van 3000 op 1500 mm
 • plaatdiktes tot 20 mm

Autogeen branden

 • diameters van 4 tot 800 mm
 • lengtes tot 1400 mm

Plooien

 • lengtes tot 4 m

1. Offerteopmaak en bespreking

Van zodra we uw offerteaanvraag ontvangen, gieten we alle informatie in een offertevoorstel. We nodigen u uit om samen met onze calculators en experten de voorkeuren, vereisten, technische details en kwaliteit van uw concept te overleggen. Vervolgens sturen we het offertevoorstel bij.

2. Technische tekening

Voor de ontwikkeling van uw metaalwerk baseren we ons op een technische tekening. Die mag u ons zelf aanleveren of kunt u door onze engineers laten opstellen.

3. Versturen van offerte en registratie

De opmaak van de offerte is rond. U ontvangt van ons een transparante, gedetailleerde offerte. Wanneer u het offertevoorstel goedkeurt of uw bestelling plaatst, registeren we ze in ons offertebestand.

4. Interne bespreking

De specialisten van onze verschillende afdelingen steken de hoofden bij elkaar. We bespreken de mogelijkheden, mogelijke complicaties en prijsindicatie van uw concept.

5. Realisatie

We starten met de productie van een eerste stuk. Na de validatie gaan we over tot de verdere productie.

6. Oplevering en facturatie

Van zodra het metaalwerk klaar is, sturen we het u op binnen de vooropgestelde levertijd. Na uw goedkeuring ontvangt u van ons de factuur.

Landbouw

Vanderscheuren nv, uw langetermijnpartner in metaalwerk

Bij Vanderscheuren nv staan we al sinds 1957 in voor totaaloplossingen op maat in metaal. We zijn het aanspreekpunt voor kmo’s en grote ondernemingen in diverse sectoren in België, Nederland, Luxemburg en Noord-Frankrijk. Na meer dan 65 jaar in het vak hebben we al heel wat ervaring opgebouwd in landbouwproducten en –constructies. We begrijpen waar de prioriteiten en knelpunten liggen voor uw agrarische onderneming en ontzorgen u doorheen het hele traject. U vertelt ons over uw concept of de verbeterpunten van uw activiteiten, wij realiseren een maakbaar, realistisch en betaalbaar product.

Hoge afwerkingsgraad

Bij ons mag u zeker zijn van een hoogwaardige kwaliteit. We zijn in het bezit van een aparte kwaliteitsafdeling, een customerserviceafdeling, een geklimatiseerde meetkamer en een volledig uitgerust machinepark. Daarnaast voldoen we aan de strenge eisen op het vlak van kwaliteitsmanagementsystemen en zijn we ISO 9001-gecertificeerd. Ons vakbekwame team houdt het hele proces nauwgezet in de gaten en realiseert een praktische, haalbare en betaalbare oplossing op uw maat. Bovendien kunt u bij Vanderscheuren nv rekenen op een just-in-timelevering om te vermijden dat uw werkzaamheden stilvallen.

Leer ons beter kennen